flag
ornament-full-title

Lage lyslenke selv

ornament-full-title
could not be loaded. Et lite nøste holder til ca 5 baller. La limet få trekke godt inn i garnet. Mens du snurrer garnet passer du på å trekke av overskuddslimet på tråden. Rating is available when the video has been rented. Disse får du tak i billig på ikea, Clas Ohlson osv. «Happy Lights»lyslenkene er kjempepopulære, og det er faktisk nesten like lett å lage dem som å kjøpe dem! Alternativ 2: Dyppe garn i limet først. Legg hele garnnøstet i limet. Hold på til du har fått den tettheten du ønsker. Personlig, lyslenke : Se så flott lyslenke du kan lage ved hjelp av noen pappkrus og en lysslynge. Dette er en video til bloggen min, men jeg tar gjerne i mot spørsmål her på youtube også. Category: Interiør, Selvlaget-guider, Slik gjør man det, Stue Tags: Ballong, Belysning, billig, DIY, lyslenke Farger, Fargerikt, Garn, Gjør det selv, Happy Lights, ikea, interiør, Lampe, Lys, Lysball, Lyslenke, selvlaget, Slik gjør du det, Stue, turkis. Surr til du synes ballen er tett nok. Ta utganspunkt i en enkel lysslynge og noen fine papirkrus. Et tredje alternativ (og sikkert det beste) er å snurre garnet tørt på og spraylime hele ballen tilslutt. Ikke klipp eller skjær, bare dytt trådene litt til siden. Alternativ 2 er de grønne. Ballene må henge til tørk i ca 24 timer, til de er blitt helt harde. La ballongen få dryppe av seg limet, og bruk hendene til å tørke av resten. I tillegg trenger du en lysslynge. Surr tørt garn rundt ballongen. Alternativ 1 er de blå, man kan se at de har fått litt mye lim, men det meste tørker vekk.

Lage lyslenke selv, Bauhaus vaier til lamper

Lag lottery et hull i bunnen av hvert pappkrus og tre ledpærene inn i koppene sånn at koppene blir som små lampeskjermer. Så prøv å få bort så mye som mulig. Det limet som blir igjen utenpå ballongen blir gjennomsiktig. Den har uendelig muligheter heng den opp på kjøkkenet. De blir også rundere når du snurrer garnet rundt dem. Dypp ballongen i limet, fargene på garnet blir litt mørkere når ballene er ferdige.

Kampanjekode sats elixia Lage lyslenke selv

Knyt garnenden i ballongen og begynn å surre garnet lotto euromillions results checker rundt ballongen. Tørt garn og dyppe ballen i lim tilslutt. Det er ica lapporten ulike måter å gjøre dette. Festmagasinet og mange andre, dersom det ligger igjen ballongrester kan du bruke en strikkepinne til å få dette. Og dypper hele ballen i limet etterpå alternativ 1 eller så har man garnet i limet først og snurrer det vått på ballongenalternativ. Med litt ulikt resultat, alternativ 1, men du kan finne mange andre varianter hos blant annet Nille. Voilà en morsom og personlig lyslenke. Enten snurrer man garnet rundt ballongen tørt. Ikea, men ulempen er at du kan få litt for mye lim på ballen tilslutt.