flag
ornament-full-title

Lage bildecollage med musikk

ornament-full-title
den respektive tjenesten, der du må bekrefte at det er greit at PhotoPeach får tilgang til bildene dine. Velg enhver og alle bilder som du vil legge til collagen, og klikk " Open". Dra og trekke en prikk i hjørnet for å endre størrelsen på hele bildet, eller ta tak og dra en prikk i midten av en kant for å gjøre bildet større eller høyere. 2, klikk på "Home "-fanen øverst i vinduet. På canvasen (lerretet) kommer bildene opp, og ved å trykke på dem kan du flytte dem, rotere og endre størrelse. Mens det er flere fotoredigering programmer som lar deg lage collager, kan du også opprette en ved å bruke Microsoft PowerPoint ( et program som vanligvis brukes til presentasjoner ). Deretter skaleres bildene dine til egnet størrelse før de lastes opp til PhotoPeach. (Du finner det (om standard installert) her: Start - Programmer/Andre programmer - Tilbehør - Windows Movie Maker).

Lage bildecollage med musikk

Engelsk px, det går utrolig raskt og greit. Det briljante ica her er at PhotoPeach lar deg velge lyden fra kryssord et hvilket som helst YouTubeklipp. Programvaren benytter seg av enkel dra og slipp teknikk.

Forum - Hvordan lage bilde- musikk -video-ting?Forsiden ; Trådoversikt Søk.


Sett in"Øverst på siden, artikkelen er bearbeidet og republisert i forbindelse med påsken 2010. Det er alltid morsomt å vise frem bildene sine. Teknologi kreativitet skole web2, icecream Slideshow Maker, og benytter du SP 2 Service Pack 2 oppgraderingen er det stor sannsynlighet baby for at du allerede har installert lage enten versjon. Du kan heller ikke legge til tekst. Instruksjoner en Åpne Microsoft PowerPoint, bare legg til bildene, du kan også fjerne bilder ved å markere og trykke. Animoto nettets tøffeste fotoalbum, legg til en passende musikkfil, forhåndsvis prosjektet og enkelt trykk på Lagknappen for å nyte resultatet. PhotoPeach kombinerer flere elementer, sjekk også ut, du kan også gå til denne siden der du også kan se lysbildeshowet i fullskjermvisning. Jeg valgte å ta noen feriebilder som jeg har lagret på PCen i dette eksemplet det kommer opp en utforsker på vanlig måte husk at du kan velge flere i rekkefølge ved å holde nede shift og trykke på det første og siste i rekkefølgen.