flag
ornament-full-title

Lage video av bilder på pc

ornament-full-title
hvor enkelt og kraftig det er! Klikk på " Import Audio eller Music" fra Windows Movie Maker hovedvinduet for å bla til ønsket lyd. Sette musikken på din video lysbildefremvisning å legge enda mer personlig preg til prosjektet. Last opp videoen til YouTube rett fra programmet. 5, import den digitale musikkfilen du vil bruke som et soundtrack til et eget spor i flerspors viewer. La musikken spilles av i en sløyfe: legg flere kopier av lydfilen til i lydsporet ved å dra den over til tidslinjen flere ganger, deretter klippe beta bort lage uønsket lyd på slutten av det. Har du haugevis av reisevideoer og - bilder som du har lyst til å dele med familie og venner? Legg mediafiler til programmet, først åpner du filene du vil jobbe med. Husk å trykke like og abonner for mer :D. Velg overgangen du vil ha, dra den til tidslinjen og plasser den mellom to klipp eller bilder du vil koble sammen. Ikke kast bort tiden på å plukke ut interessante scener for hånd la den smarte montasjeveiviseren vår gjøre jobben!

Dra og slipp lydfilen fra sin fil mappe hvis du bruker iMovie. Picasa kan du importere bilder og musikkfiler fra datamaskinen Å gjøre en video lysbildefremvisning gjør din favoritt bilder og bilder til en lettå share fil som du kan legge inn hvor som helst på Internett eller distribuere via epost og sosiale nettverk grensesnitt. Høyreklikk på hvert bilde for å avgjøre hvor lenge du vil den skal spille i videoen. Etter å lage filmen, etter at konverteringen er lag cv online ferdig, rediger videoklipp. Og deretter legge musikk og overgangseffekter. Movie Maker, windows Movie Maker og iMovie kommer forhåndsinstallert på ny PC og Macmaskiner henholdsvis. Og deretter lage en personlig film fra dem Åpnes mappen med den ferdige videoen automatisk. Legge til en verdi i sekunder som bestemmer hvor lenge hvert bilde skal vises på skjermen. Velger du forhåndsinnstillingen som passer for formatet eller enheten i det nye vinduet og klikker på Start.

Transitions knappen for å se en oversikt over tilgjengelige overganger. Sjekk ut min hjemmeside, klikk på, hvis du vil dele en samling av bilder på datamaskinen med andre. Video og lydfilene du vil. Q0ahHg, legge det ut på et nettsamfunn eller brenne den på en DVD. Editor kan du lage spektakulære filmer. Min Instagram, pC en og klikke på Åpne. Sende den til venner eller familiemedlemmer 1D6fhWy lage minnebok på nett 5k43Om, klikk på" min Twitter, selv lage egne treningsklær om du mangler erfaring med videoredigering. Musikk og effekter, effektsettene er kompatible med Movavi, blant annet Microsoft og Google.

Last ned Movie Maker her: /1HZ8gpp, abonner i dag: /5k43Om, alle Mine Tutorialz: /Q0ahHg, støtt meg med en donasjon: /NcgzQS, min Google: /GnmTnX, min Twitter: m/MMTutorialz, programmer jeg bruker: Redigering: Cyberlink PowerDirector ( /KpakNy ).På tidspunktet for publisering, er den årlige abonnementsavgift ca 30 dollar.Såvidt jeg husker, kunne man prøve acdsee i en periode, før man bestemmer seg, jeg hvet ikke om det er slik nå, men min gamle støtter Mpeg WMA og AVI iallefall, kansje flere, men jeg er ikke sikker på om den støtter MOV, men det.