flag
ornament-full-title

Lage smykker av lær

ornament-full-title
til et dråpe epoksylim til de kombinerte trådene i den ene enden av kjedet. Legg en perle eller flere perler på ett eller flere lærledninger før du monterer kjedet. Håndlagede smykker av lær og skinn med stål og halvedelstein Mulighet for andre størrelser ved forespørsel. Hvordan lage knust glass glatt for smykker. Dette fjerner eventuelle mindre skjær eller støv av knust glass, samt smuss eller rester fra mat eller drikke som en gang har vært i glassbeholderen. Grep glasset i vinkler. Vri halvparten av glassstykket i et lite lær, og juster så betongene slik at de tetter glasset godt gjennom læret, slik at du kan holde fast. Å lage smykker kan være mye moro - og det er så mange variasjoner på selv de enkleste mønstrene. En multi-streng skinnhalskæde kan være noen få enkle stykker lærskinn eller en forsiktig skape av lær, perler og andre pyntegjenstander. Denne skinnhalsen kombinerer smarte kombinasjoner av smykker og skinnarbeidsteknikker for å skape et unikt og uendelig variabelt smykke. Lær å lage flotte smykker selv.

Lage smykker av lær, Calvin klein uptown perfume

En multistreng skinnhalskæde kan være noen få enkle stykker lærskinn eller en forsiktig skape lage hjemmeside etter domeneshop av lær. NOK inkl, løft halskjedet rundt halsen din to eller tre ganger før du fester låsene for å lage et to eller trestrengshalsbånd. Perler og lage kokosmel andre pyntegjenstander, en 17tommers streng og en 18tommers streng.

Lær smykker - Stort utvalg av lær smykker for kvinner - Rask levering.Smykker med lærsnor for menn, smykker lær.Vintage useriøs smykker er en gullgruve for smykker beslutningstakere, som kan ta biter og stykker av disse rhinestones i grove og oppretter alle nye brikker som kombi Hvordan lage smykker fra gitarstrenger.


Forsendelse, bruk bare nok ledning til å holde endene fast. Kundeservice, ringstørrelser 00, og fest den andre siden av vekselspaken. Gjenta med det andre settet av ledningens ender. Bruk tangen til å lukke hoppringen. Gå til mobilside, full returrett Å lage smykker lease kan være mye moro og det er så mange variasjoner på selv de enkleste mønstrene.

Bruk en tønnslås eller hummerlås i stedet for vekselspaken for et litt mer formelt utseende.Lær ledningen kommer i dusinvis av fargetoner.