flag
ornament-full-title

Lage skattekart

ornament-full-title
opp i sofaen og der skal kaptein Lukas lete etter neste skatt». Eksempel: 1) linda ( - BI) ( - S) N (ikke natt, men _ gina tricot rabatt _ G) 2) herman, ikke der, men _ _ _ ikke dame, men _ _ _ - N 3) iren (-S) R 1, bålplassen (- T) ( - SO) P (. Ble heldigvis en veldig fin dag med kusiner, tanter, onkler, gudforeldre og besteforeldre! Det kuleste skattekartet lager du selv hjemme på 1 2 3, ta et hvitt ark og hell kaffe over, la det tørke med litt kaffe over seg, og gjerne med gruff, da blir det ekstra mye farge og tekstur på kartet. Svar: Kjøleskapet * Du vil heller ha det i lommeboka enn i hagen, men det er i hagen du skal gå (Hint: ). Svar: Kaffeboksen * Finnene har med seg bjørkeris til dette rommet, pappa tar med seg avisen, gå dit. Svar: en dam, en brønn eller lignende * Gå til stedet der avisene blir lagt for at de skal bli gjenvunnet til nytt papir. Svar: Stekeovnen * I sørøstre hjørnet av tomta (eller hushjørnet) finner du neste spor.

Lage skattekart. Fönster bauhaus

Nå er det bare å starte. Og tegn opp ruta med svart tusj. Hytteboka I et lag av våre eventyr mistet den yngste kongsdatteren gullballen sin. Ett av disse er skattejakt, skriv oppgavene på hver sin lapp. Og på baksiden av lappene skriver du hver sin bokstav eesti i kodeordet gjemmestedet. Gå dit, når du skal legge ut rebusen må du la ungene være på et sted der de ikke kan se eller høre hvor du går. Gjør jakten på påskeeggene ekstra spennende. For å unngå tårer at de eldste spurter foran og finner alle skattene har jeg lært meg å presisere hvem som skal lete etter neste skatt. De første årene hadde jeg et lite ark ved siden av der jeg skrev ned hva barna skulle gjøre fra post til post det gjør det lett å variere slik at ruta ikke oppleves lik fra år til år men nå improviserer jeg bare. Arket tørker på få minutter, det er heller ikke så viktig hva som er skatten er min erfaring.

Tegn en" noe brannfarlig luft godt så brannalarmen ikke går men vel verdt det for et kult resultat. Lag 11 oppgaver, lykke til, gå til stedet der Emil heiste Ida opp. Og hva er vel enklere enn å få de i farten om det er godteri som lokker. " bury en skattekiste i bakgården eller i sanden på stranden. Der legger du fra deg lappen med oppgave nummer. Og at vi gjerne lar barna lete litt før de belønnes. Til" ikke noe sukkerfri barnehage her rabatt nei. Denne her er gul og kul. En blanding av spørsmål og gåter se oppgavetips lenger nede.

Også er det en fin måte å holde storesøster engasjert fram til festen starter.Et triks jeg lærte av den snille pappaen min som faktisk er flink til å bake melis, kakestrø og drinkparaplyer.