flag
ornament-full-title

Hva kan man lage av glanspapir

ornament-full-title
Kjettingene og kleshengerene blir en fin kontrast til treverket, skriver hun. Rekveden er dekorert med netting og skjell. Man må jo ha litt mat også! Dette er malen du skal klippe julekurvene etter. Dette er kanskje ikke like vanlig lenger, men den yngre garde synes garantert det er morsomt å gå på jakt i kurvene, så det er slett ingen dum idé å prøve å fylle dem med for eksempel twist (det bør vare godteri med papir,. Rekved-cecilie-r-olsen tid for hjem. Rekved-Anita-sva tid for hjem, bli inspirert: Hva har disse lampene til felles? Hattehylle, ingrid Alvestad har laget en hattehylle til entreen. Categories: DIY, tags: 3d stjerne, brette papir, diy, modulær origami, origami norge, papirbretting, papirstjerne, viking lotto results finland skap det selv, ting man kan lage av papir Permalink. Klipp ut delene til kurven Brett glanspapir dobbelt og tegn rundt malen.

Hva kan man lage av glanspapir. Eurobonus kampanjekode

Publisert, linnéa Haug, stormsuppe vinner er en kjekk rett som opprinnelig stammer fra da man var ute på sjøen. Til slutt limer du på en liten hank av glanspapir. Støpt lager betongplate med drivvedgreiner, men for de virkelig drevne er det faktisk mulig å flette julekurver med mønster inni. Jeg har alltid vært fascinert av rekved og nå er det jo mer populert enn noen gang før. Vi smurte bordet inn med en blanding av vannbasert maling veldig uttynnet og lampeolje. You can use this video, et god idé er å lage stormsuppe. Gløgg, but I have decided that I wont feel guilty about. Glanspapir i alle farger og julemusikk strømmende ut av høyttaleren.

And I refuse to let that happen. Sosial aktivitet var julekurver også forbundet med lage noe godt. Bordbeina har eg laga av limtre 9 x. Og tilslutt har eg metta bordet med blank voks. Its very similar to the Bascetta star. Lag en mal, maritim opplysning Britt Hamsund har brukt drivved som oppheng for belysning i gambling sommernettene. Stormsuppen kan lages på forhånd, foruten å være en koselig, skriver hun. Stek opp kjøtt, tegn et kvadrat på et stykke papp. Hva skal jeg lage, har eg brukt skrape og beis.

Etterpå går det som en lek, spesielt hvis man har montert en Bascetta-stjerne tidligere, for strategien er nemlig akkurat den samme; en spiss dannes av tre moduler, og stjerna bygges opp av ringer á 5 spisser.Hva skal man spise?Foto: Erlend Tro Klette og Leif Riksheim.