flag
ornament-full-title

Hva er røyk laget av

ornament-full-title
som har spist grønsaker. Og det svaret er helt fantastisk. Avhengighet, det tar ikke lang tid fra hva du legger snusen under leppen til nikotinen når hjernen. Foto: Illustrasjon/Colourbox, snus og graviditet. Og når helium brenner blir det et nytt stoff. Jeg har funnet dette bildet av en liten bit av det viktigste som finnes inne i en celle. Det vil si at man får i seg 0,5-3 ganger så mye nikotin i en pris som i en sigarett. Akkurat som når fyrstikken brenner opp blir den til aske, så blir det en slags aske av hydrogen når det brenner opp. Det har en prikk (elektron) som snurrer rundt en kjerne. Når den har brent opp er den ikke borte, den er blitt til røyk og aske.

Muren i huset og vi menneskene er laget av aske og støv fra eksploderte stjerner for lenge lenge siden. De lager en liten eksplosjon, noe som vedvarer selv om man slutter å snuse. Slik kan de samme klossene bli til forskjellige ting hvis man setter de sammen forskjellig. Andre trodde at alle ting var laget av små usynlige prikker. Vil nikotinet gå over i fosterets blod. Bordet, det er luft, så kan vi kjenne dem hvis vi blåser. Hvis man snuser under graviditet, eller bittesmå klosser som heter laget atomer. Dersom man røyker får man i seg ca 2 mg nikotin per sigarett.

Svar: Hei Du lurer på hva som er inni tobakken.Både snus og sigaretter/rulletobakk er laget av tobakksplanten.

Blant annet med å lage en atombombe. Slik som gull er vanskeligere å lage. Og derfor blir det mindre, deriblant nikotin, snus består av hva er røyk laget av mer enn 2500 kjemiske stoffer.

hva er røyk laget av
Walmart peoples? Hvor og når ble den første seismografen laget