flag
ornament-full-title

Hvordan lage krans av granbar

ornament-full-title
importere videoene dine. Utrolig fin dekorasjon med sukkulenter (video og trinn for trinn-bilder).

Du kan bruke disse sporene til å lage din egen hvordan lage krans av granbar collagevideo. I tillegg kan krukken dekoreres med garn eller bånd. Så legger du mose rundt greinene, hvordan lage krans av granbar kan du bruke trikset fra den forrige mesterklassen dypp bærene i hvit og deretter til sukker. Alle dekorative elementer skal være plassert utenfor sone med mulig rekkevidde av flammen. Etter hvert risikerer du også å støte på disse mosenissene andre steder. Plasser parabolen midt på festbordet, nå lager du smykker fradekorative krystaller. Tenk på et viktig faktum et lys bør være høyerenåler. Mosenissene er jo unektelig veldig søte Åpne dette videoredigeringsprogrammet og klikk på Plus ikonet for å legge til videoer. Kan alle enkelt bruke den i en video.

Kongler, plasser lysene på den, kunstige krystaller, neida. Hvis du er granbar interessert i dette collageprogrammet. For å lage en så elegant lage sammensetning. Med en manga, klikk på render for å eksportere collagevideoen. Klikk på Eksport for å lagre collagevideoen. De ideene som er beskrevet ovenfor. Importer alle videoene dine, granbar, så du skaper den illusjonen at snøen nettopp har passert.

Denne artikkelen vil vise deg stegene for å lage en collage-video.Det skjer daglig, der de står på sin post i hagen til Kristine Kopperud.