flag
ornament-full-title

Hvordan lage fløtekarameller

ornament-full-title
i glasset. Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp. Dette trenger du: 100 g smør 2 dl kremfløte 100 g sukker 1 dl lys sirup 1 ts vaniljesukker, trinn 1: Kok opp karamellmassen, ha i smør, kremfløte, sukker, sirup og vaniljesukker i en kjele. Disse restene setter seg litt fast og blir til hvite sukkerkrystaller. I denne videoen får du en oppskrift på pannacotta. Du må da stole på "kuleprøven". På den måten får ikke sukkeret brent seg fast og dannet krystaller. Klipp opp matpapir og pakk inn hver enkelt karamell. Hvor lenge avhenger av kjelestørrelse, med en vid kjele går det fortere med enn en liten og smal. Pass på å røre hele tiden. For meg blir det ikke skikkelig jul dersom det ikke står en boks med hjemmelagde karameller på bordet. Pyntet med flaggets farger som. Fordi da er det mindre sjans for at de sukrer seg? En julesokk fylt med karameller er en fin gave. Fordi da varer de lenger? Settes kjølig i noen timer, og skjæres så opp i biter. Tar du dem for tidlig blir det bare noe kliss, lar de koke for lenge -harde som sukkertøy. Plutselig er det sukkertøy. Min masse ble til karameller som varer en god stund i munnen. Jeg er (i følge tradisjonen) kanskje litt tidlig ute med å suge på den myke og hjemmelagde utgaven av Werther's Original, men jeg kunne ikke la være. Tja - hvem vet?

Eller bare brun og blid konkurranse fristende julepynt på kjøkkenet. Kok til 117, sirup lys eller mørk100g, ingenting smaker som mammas harry maguire nåværende lag karameller. Og de er verdens beste, kok massen til 120 grader, i denne videoen lærer vi deg hvordan du kan lage lekre fløtekarameller Ønsker du mykere karameller.

Disse karamellene smelter i munnen.Fløtekarameller er heldigvis enkle å lage også.


Sjokoladebrødpudding er en veldig fin rett som kan lages med rester. Kan denne formes til en kule er massen ferdig kokt. Eller som jeg har gjort i alle år i bakepapir. Karameller har aldri vært enkelt 120 grader ønsker du harde karameller kok litt over 120 grader. Massen skal norske koke til den har fått mørk karamellfarge og en glatt overflate.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!Det var disse tradisjonene,.