flag
ornament-full-title

Hvordan lage fiskekaker saus med matfløte

ornament-full-title
skal brukes videre i sausen. Jeg kokte gulrot som jeg delte opp selv og brukte frosne erter for å få mest mulig smak og tyggbar konsistens, men det funker helt greit med en boks hermetiserte gulrøtter og erter også. Bruk en stor skje og form fiskefarsen til jevne fiskekaker. Sil fra resten av kokevannet. Du vet at matfløte bare har lang holdbarhet fram til du åpner den? Blir de kokt skrumper de inn og blir tørre. (Jeg er utrolig kresen på melkeprodukter, da, så jeg kaster kanskje kremfløte som andre ville brukt.) Men fløte er en av basisvarene jeg "må" ha, så jeg kjøper matfløte for å kunne ha den stående i kjøleskapet til jeg får bruk for den (uåpnet, altså). Smak til med salt og muskatnøtt. Ingredienser, porsjoner 400 g seifilet. Vend til slutt inn hakket persille. Med å lagefiskekaker er. Om man bare skal ha en skvett i en suppe eller lage saus som ikke skal koke.

Hvordan lage fiskekaker saus med matfløte: Lage harnisk

Queue count total saus loading, vanli" du kan eventuelt droppe reker til de minste dersom det ikke er en favoritt. Server grove fiskekaker hvordan med karristuede grønnsaker og stekte poteter. Visp sammen hvit saus og tilsett en boks med gulrot og erter. Synes jeg, denne lettvinte retten er ikke noen revolusjon på middagsfronten.

På myTaste vil du finne 334 oppskrifter for hvordan lage fiskekaker samt.Til å lage hvit saus.

Hvordan lage fiskekaker saus med matfløte

Bare nevner det fordi jeg tenker at de små klumpene kan være fordi fløten begynner å bli gammel. Rens riseddik grønnsaker og klein skjær dem i terninger. Stek dem pent brune på begge sider i en varm stekepanne med margarin. Karristuede grønnsaker, stek potetskiver gylne i en panne med litt margarin. Erter og fiskepudding, la foodprosessoren gå i 1520 sekunder til alt er blandet. Skjær fiskefilet i mindre biter og ha dem i en foodprosessor sammen med resten av ingrediensene. Den korner seg selv om fløten er helt fersk hvis den blandes" Hvit saus, eller kokes for hardt, har jeg erfart. Den tar ikke lenger tid å lage enn potetene må koke. Jeg er ganske sikker på at dette er en fin rett for unger også med fiskepudding.

Serveres med et dryss dill eller helst frisk dill (som jeg ikke hadde for hånden).Smelt margarin i en liten kjele, og fres karri noen sekunder i margarinen.