flag
ornament-full-title

Hvordan lage en e-bok

ornament-full-title
spesielt om du jobber i en nisje hvor det ikke finnes så mange bøker om temaet fra før. Retorikk, historiefortelling, kreativ jobbing med titler og redigering av tekst. Selv om du som gründer ikke tenker på deg selv som forfatter, kan en e-bok være et fint biprodukt som skaper oppmerksomhet rundt den egentlige kjernevirksomheten din. Du må være klar over at det er masse jobb å gi e-bok ut e-bok en god bok. Franciskas Vakre Verden, som er en av Norges mest populære interiørblogger. Kanskje har du blogget om temaet allerede. Vil du anbefale å gi ut e-boka via Amazon Kindle Store? Siden ODT-formatet er et åpent tekstformat, så finnes det mange forskjellige programmer som kan konvertere dette formatet videre til andre formater. Jeg har tidligere gitt ut 6 bøker på blant annet Gyldendal og Orion Forlag hvor jeg fikk. Her møter du tekstdoktor Christine, interiørdesigner kakeblogger Franciska som nylig vant «kakekrigen» på TV FEM, Ane, som har startet sitt eget nettdatingbyrå og gründer og blogger Kristin som startet sitt eget forlag. Her puttet jeg inn alt jeg drømte om at en skrivebok skulle inneholde. Appene virker også til annet innhold om du har det ;-) små P ble utviklet i Danmark av Station Next. Ideen til første bok fikk jeg i 2002. Hva brenner du for? Hun har gitt ut tilsammen 9 bøker, 3 på eget forlag blant annet boken. Gründere har ofte spesialkompetanse på et avgrenset område. Har du tips og råd til de som ønsker å gi ut (e-) bok? Det fantes heller ikke noen god bok om nettdating på norsk. Kan du kort fortelle litt om når du startet Arkania og hva som fikk deg til å starte for deg selv? Kan du kort fortelle litt om når du lagde en e-bok og hva som fikk deg til å publisere selv? Selv har jeg lurt litt på hvordan jeg kan gi ut boka mi, hvem, hvor, hva og hvordan jeg skal gå frem for å gi ut bok. Alt dette kan du ordne selv via internett, og det meste er gratis. Hvis du vil gi ut bok, må du tenke nøye på hva du vil meddele verden som er annerledes enn alle andre.

På engelsk er potensielt antall kjøpere mange ganger høyere. Hvis målet ditt med å gi ut bok er å tjene penger. Er nok ikke et vanlig forlag veien. Dette var i 2004, be om hjelp og bruk lang tid før du bestemmer deg for at boken er ferdig. Det er jo her nordmenn handler norske ebøker. Og nå 11 år etter har boka solgt noen teapot tusen eksemplarer og selger fortsatt. Mer informasjon om LibreOffice finnes her.

Går du rundt med en forfatter i magen?Her viser vi hvordan du skriver og gir ut din egen e - bok.


Og fantastisk tilfredsstillende når du er ferdig. I Norge rabatt supersaver er små P utviklet av Filmverkstedet i Oppland. De har enormt mye bra og alt er gratis.

Valget om å publisere selv kom fordi det rett og slett fordi jeg satset på e-bok og det kan man fint klare selv.For meg som har en norsk bok har det ikke resultert i så mange salg egentlig, men det er jo litt morro å finne boken i forskjellige nettbutikker. .Hva er fordelene med å gi ut en e-bok selv?