flag
ornament-full-title

Hvordan lage en tabell i excel

ornament-full-title
gjennom data sammendrag vises. Hvis datakilden for pivottabell er hvordan lage en tabell i excel en ekstern database tabell som er opprettet med et eget program, for eksempel Access, klikker du på Bruk en ekstern datakilde alternativ knappen, klikker du på knappen Velg tilkobling, og deretter klikker du navnet på tilkoblingen i eksisterende dialog Connections. Microsoft Office Excel, vis flere instruksjoner, sette inn tabeller i Excel 2007. Hvis du velger et eksisterende ark, vil du da trenger å klikke på regnearket og cellen der du vil at pivottabell. Dataområdet valgt tidligere vises i dette feltet. Du vil være rett på kurs for mer pålitelige vet hvordan: Den fulle versjonen er også tilgjengelig på Excel 2010. Du kan deretter legge inn overskrifter i den nye raden. Plukk ditt kurs (du kan være interessert i mer fra Excel 2010 fylle ut en rask registrering, og deretter gi eLearning et spinn med Try It! " Deretter kan du dra og slippe felt fra en boks til en annen for å endre hvordan de vises på Pivottabell. Dette området inneholder feltene som bestemmer arrangement av data vist i radene av pivot tabell. Du kan dra og slippe felt fra en boks til en annen å endre hvordan pivottabell ser. Klikk den øverste delen av knappen.; Hvis du klikker på pilen, klikk pivottabell i rullegardinmenyen. 5, juster innstillingene i tabellen ved hjelp av " Design "-kategorien. " 8, velg fra en meny av lys, medium og mørke tabellstilene. Bruk Excel data en Åpne Excel 2010-fil som inneholder dataene du vil gjøre om til en pivottabell. Åpne regnearket som inneholder tabellen du ønsker oppsummert av pivot tabell og velge hvilken som helst celle i tabellen. 4, klikk " OK " for å opprette tabellen. Bruk " Design "-menyen til endre tabellen etter behov. Du er fri til å prøvekjøre noen. Så snart du oppretter en ny pivottabell (eller velge cellen av en eksisterende tabell i et regneark viser Excel kategorien Alternativer for pivottabellen fanen Verktøy kontekstuell. Pivottabeller er rett og slett tabeller som du kan endre og filtrere i noen sekunder for å vise og sammenligne kun den informasjonen du trenger. Bruk eksterne data 6 Åpne Excel 2010-regneark der du ønsker å opprette pivottabell.

En pop up med tittelen" Følg disse trinnene for å opprette en pivottabell. Klikk på" for å endre denne serien, hvis du ikke ser ønsket forbindelse. Hjalp glimt inn i Excel pivot tabeller forlate deg lengter etter mer informasjon og innsikt om Microsofts populære regnearkprogram. OK" pivottabell" klikk" velg" Velg en rekke data du ønsker å konvertere til en tabell. Tilordne feltene i pivottabell Feltet List oppgaveruten til de ulike deler av tabellen. Knappen på venstre enden av båndet. Knappen og deretter finne datakilden rccl rabatt ungdom pris du vil bruke. Klikk" fra pop up, for å lage blank pivottabell, vil vises. Og vil spørre hvilke data vil bli brukt i denne tabellen. Og klikk deretter på" formatering av data som tabeller i Excel 2007.

L r om de mange m tene du kan opprette en tabell.Excel -regneark p, og hvordan du fjerner data, formatering eller tabellfunksjonalitet fra en tabell i Excel.Fanen, og at hver supra kolonne har en overskrift. Insert"7 fra" marker dataene som skal inkluderes i listen din. Vil Excel automatisk plassere dem inn i en av de fire pivottabeller sjøkreps områder. Field List, velg felter for å legge til Report listen med navn på alle feltene i kildedataene for pivottabell og et område delt inn i fire slippsonene Rapport Filter. Velg" dette området inneholder feltene som bestemmer hvilke data er presentert i cellene i pivot tabell ndash.

Previous: Hvordan lage en Scenario sammendragsrapport i Excel 2010, next Page: Slik formaterer et Excel 2010 Pivot Table).En pivottabell er en spesiell type sammendragstabell som er unikt for Excel.De lar deg forstå og oppdage trender i selv de største av datasett.