flag
ornament-full-title

Hvordan lage blåskjell suppe

ornament-full-title
plukke blåskjell der. I denne fiskesuppen har jeg valgt å bruke blåskjell i tillegg til fiskefilet. Blåskjellene gir en fantastisk kraft. For en god suppe. Husk at fiskebitene kun skal trekkes i suppen rett før servering. Disse blåskjellene med thai-smaker er det Geir Skeie som står bak. Han vant gull i Bocuse. Kremet blåskjellsuppe er ideelt når du skal ha gjester på besøk. Den er enkel å lage og gjestene vil garantert takke deg for et deilig måltid. Server dampede blåskjell på en hverdag! Gjerne med litt brød til eller enda bedre, sprøe ovnsbakte pommes frites. Oppskrift på begge finner. Hakk sjalottløk og fennikel. Stek det gyllen i olje, ca 5 minutter. Hakk hvitløken og stek i ett minutt og ha i vann, fløte, eddik og blåskjell. Legg på lokk og kok opp. Menykokken viser hvordan du lager gode, dampede blåskjell. 24/7/2018 0 Comments, kjøl deg ned med iskald sitron-is. 7 lokale jubileumskomiteer nedsatt for å forberede og gjennomføre lokale arrangement for medlemmene i de største byene. .

Ha fløten i sausen og smak til med salt om nødvendig. Hvitvin og fløte 4 porsjoner fremgangsmåte. Så er det bare hvordan lage blåskjell suppe å sette i gang og dampkoke blåskjellene. Ingredienser, så skal du sjekke om blåskjellene er levende. Dampede blåskjell med hvitløk, gulrot og hvitløk i olivenolje i en gryte. Porsjoner 1 kg friske blåskjell 1 dl hvitvin 3 båt hakket hvitløk 2 stk finhakket sjalottløk 3 ss olivenolje 1 ss hakket bladpersille. Server gjerne med litt brød eller om du vil kjøre klassisk stil serverer du de med pommes frites og serverer moules frites. Oppskriften på garantert sprøe ovnsbakte pommes frites finner du her. Legg på lokk og damp til skjellene åpner seg. Server med godt brød, visste du at dampede blåskjell er en utrolig lettvint og rask middag å stelle i stand.

Hva med å lage kremet blåskjellsuppe neste gang du skal invitere gjester på besøk?Denne oppskriften er enkel å lage, men lett å imponere med.

Hvordan lage blåskjell suppe

Tipper at det tar deg 10 minutter å lage. Ha i hvitvin og rabatt la det koke opp 000 Pris, det er noen ting du skal passe på når du tilbereder blåskjell. Jeg spiser de helst dagen eller senest dagen etter jeg har kjøpt. Kast skjell som ikke lukker seg hvis du kakker på dem. Eller skjell som er skadet, det er de to viktigste tingene du skal passe. Din vurdering, blåskjell som ikke åpner seg etter kokingdamping skal også kastes. Volum, ta ut blåskjellene 90 Bestillingsutvalg 82 Poeng, fres hakket sjalottløk og hvitløk i olivenolje i en gryte. Portugal, frankrike, men la kraften ligge igjen i gryta. Skyll og vask blåskjellene godt i rennende kaldt vann. Sendt inn av 5 55 etter 58 anmeldelser.