flag
ornament-full-title

Hvordan lage bh av truse

ornament-full-title
ikke strekke det for mye når du syr. Så startet arbeidet med å designe den perfekte trusen. Da slipper du å måle opp. Det skulle være "smooth transmission det vil si en glidende overgang fra truse til kropp, som om den til slutt smeltet sammen med kroppen. Du kan klippe den til som du ønsker, velge farger og materialer, sy på sløyfer, silkebånd osv, sier Macnab. Sømmonnet er avgjørende for at du skal kunne sy delene sammen. Resultatet ble så bra at vi påstår at vi har skapt verdens beste truse, akkurat hva du fortjener. Det samme kan vi si om hekling. Legg det elastiske båndet rundt hele trusa, og fest det med nåler på begge sider og på midten. Den skulle være helt usynlig under klærne med kanter som ikke strammer og lager streker over baken, og den skulle ikke gi deg noe søkk i livet. Foto: foto: Martine Jonsrud - Minimale truser à la Brasil er veldig i vinden for tiden, Samtidig ser vi mye av løstsittende boksershortser til jenter. Samtidig finnes det flere ulike silketyper. Hva med en chiffonrose, for eksempel? Her ser du den trendy boksershortsen (kr. Sy på det elastiske båndet med 3-stegs sikk-sakk-sting.

Intersport stord Hvordan lage bh av truse

Smal sikksakksøm for å sy på samsung kampanjekode blondene. Det er mye annet kult som kan strømuttak lager lyd funke supert til en truse. Slik at det lett kan strekkes. Men er for lat til å gå på treningssenteret.

Humor Dyr Utrolig, hvordan, dokumentar Serier Hvordan Tips og triks Trening Verdt å vite.Se hva denne dama lager av mannens truser.

Lag din egen truse for under femtilappen. Sier hun, for mange er en truse bare en truse. Men dobbeltsjekk gjerne, velg hvilket stoff lage blåbærvin du vil bruke og eventuell pynt.