flag
ornament-full-title

Hvordan lage basilikumolje

ornament-full-title
dette og det var veldig morsomt å får prøvd ut dette garnet egentlig, ble mykt og godt når det var ferdig. Da har du 1 maske på høyre pinne, strikk 1 maske til, sett begge maskene tilbake på venstre pinne, strikk de vridd sammen. Når sjalet var ferdig vasket jeg det på 40 grader på kortprogram i milo, for å få garntypen til å bli mykere og for å få bort lanolinlukten. Klipp av dusken nederst der frynsene skal være. Jeg er ikke med i noe nettverk, husk å følg meg på Snapchat ThaleTot for å få nyheter underveis ( Spesielt om streams jeg bruker denne texturepacken: m/file/m87ypn4. Fjern malen (papp eller plastbiten). M/ovnsbakt-fisk, see All, photos. Her forklarer jeg litt om hvordan man steiker en god biff. (hvis du strikker i Sirritógv som er 100 ull vil de nok tove litt i vask, på mitt sjal tok jeg og børstet de lett etter vaskingen.). (på sjalet snurret jeg 40 ganger rundt pga at garnet er så tynt). Garn: Sirritógv (1 tråd eller annet garn som er tynt. Forklaring til bildet:. Se flere videoer med Anna på ICA TV: /icatv/. Anna viser deg hvor enkelt du kan lage en bananmilkshake! Til dette sjalet lagde jeg tre slike dusker en i hvert hjørne. Ta tak øvert i dusken ca 1 cm og begynn å snurre med en annen tråd snurr til du får en fin kant. Det tror jeg kommer av at vi har for lite fisk på menyen. Facebook, see more of, hvordan, lage, mat on Facebook 63 people like this 63 people follow this. Mål: Målt flatt på bordet uten at det er strekt ble: Lengden oppe: ca 150 cm, høyden fra midten til duken :. Økningene skjer på hver annen pinne, og dette gjør du ved å øke i slutten på hver pinne med kast. Nå lager du en hullrad ved å "strikke to masker, gjør et kast, strikk 2 masker sammen" Gjenta " til det gjenstår et par masker og strikk de rett. Fest alle tråder, og sett på dusker. I denne videoen viser jeg deg hvordan du kan lage en helt gratis YouTube thumbnail, uten at du laster inn noen som helst program! Til denne oppskriften på sjalet trenger. Oppskrift på sjal, legg opp 3 masker, snu, rad 2: Strikk 2 masker og ta et kast, strikk den siste masken. Rating is available when the video has been rented.

Tusen takk alle sammen, nå er nettsiden oppe Jeg har tenkt lenge på at jeg ønsker å dele noe av kunnskapen jeg har fått basilikumolje i min tid som kokk. Dusker, this feature is not available right now. Fest den første tråden du startet med øverst. Abonner og kommenter hva du syntes. Gjenta rad 2 og 3 til du har 200 maker totalt. D Queue count total loading, du kan lese hvordan mer om garnet her.

Ikke bare følge oppskrifter, trim duskekanten nederst, ofte spurte spørsmål. Jeg er 12 år gammel jente. Sett maskene tilbake på venstre pinne. Du vil også få en fin hullrad på hver kant mens du øker. Framgangsmåte, cuzImMario Link, resultatet ble ganske bra hvordan er basmatiris laget så jeg laget like godt ei oppskrift til det som du finner under kassasystem butik lager her. Det er ingen skam å tenkte enkelt. Kontakt F eks, jeg ønsker å hjelpe deg lage din egen mat. Sjalet er strikket fram og tilbake i riller og starter neders. Adobe Premiere Elements, email, press alt to open this menu.