flag
ornament-full-title

Hvordan lage toga antrekk

ornament-full-title
laken og surret meg ganske stilig inn i det. Tips om Hvordan Tie en Toga for Men: I lag antikke Roman bekledning, menn brukte å ha en tunika, og drapere en toga over det. Ladies med en rosa bluse, en hvit toga og en fin krone kan se ut som en prinsesse. ; Pin ene enden av klut til venstre side av underkjole, og vikle kluten perfekt rundt ryggen, og bringe det til sted hvor du hadde festet det. ; Bruk en underkjole, og holde den halvrunde kanten av linkledet, i nærheten av føttene. Jeg ville ikke dra å kjøpe noe dyrt kostyme til 500 kr som jeg bare kom til å bruke EN gang. Men disse er de grunnleggende trinnene for å lære å lage en toga? ; Tips om hvordan du Tie en Toga for Women: damer, som ønsker å se sexy i toga deres behov for å være litt forsiktig med hvor mye de vil avsløre. ; Elegant Toga: Du må balansere tilbehør og toga riktig for dette temaet.

Så pin den frie hvordan lage toga antrekk duken på baksiden av midjen din. Toga, men ekstra låsingup kan være nødvendig fordi laken materialet ikke er et ideelt materiale å hvordan lage toga antrekk lage en toga. Hvis du ikke liker laken design så ha den på innsiden. Så bare ta en anstendig ser laken. Og jeg hadde faktisk ingen peiling på hvordan jeg skulle kle meg.

Hvordan lage en, toga for kvinner Et toga var opprinnelig et antrekk som var slitt i Roma.I denne perioden kvinner kunne ikke ha toga, men i moderne tid kvinner don denne tidløse kostyme for Halloween og, selvfølgelig, toga parter.Men disse er de grunnleggende trinnene for å lære å lage en toga?


Bruk en vanlig tskjorte eller topp. Classic Toga, for den klassiske grunnleggende toga utseende. Og bære en enkel par sandaler til å gå med på det. Kan se unikt stilfull, legg på gladiator stil sandaler som vikle rundt kalvene dine og knytte like under kneet. Og når du tar steder kluten igjen foran kaste resten av kluten over høyre skulder.