flag
ornament-full-title

Hvordan lage seifilet

ornament-full-title
i en bolle. Ettersom du er på lavkarbo vil kokt egg gjøre seg godt for å bidra med proteinene. Kok i lettsaltet vann,. Skjær løk i strimler. Stek løken i smør til den blir gyllen og bløt. Ha salt og pepper i melet også. Sesamfrø er også et alternativ du kan velge å vende seifiletene i før steking. Når det slutter å frese er det varmt nok til at fisken kan legges. Hold fisken varm i stekeovnen på 100. Smelt margarin og stek løken på middels varme til den er myk og mørk gyllen. Seibiff med løk er en god hverdagsklassiker som hele familien kan like. Panert sei er barnevennlig og god fiskemiddag. 1: Bruk gjerne grovt mel lage eller strøkavring hvis du ønsker en litt mer sprø konsistens på fisken. Sesamfrø er også et alternativ du kan velge å vende seifiletene. Lag en herlig og sunn ovnsbakt fiskerett. Mange skyr fiskemiddagen fordi man er usikker på hvordan å tilberede fisken. Avhenger både av hva slags fisk du kjøper, og hvilken type rett du skal lage. Slutt å kjøpe frossen sei, sier Andreas Myhrvold fra Gastronomisk Institutt. Video Andreas Myhrvold lager seibiff med løk.

Hvordan lage seifilet

Trinn 4, stek formen nederst i ovnen, del i biter og kok de møre. Og vendes godt i mel, andreas Myhrvold viser deg det her. Varm opp en stekepanne og ha på oljen. Selvsagt ikke alt på en gang. Smelt smøret i en kjele og surr løken på middels varme til den er gyllen og har karamellisert seg. Trinn 1, smak til med salt og pepper og hold den ns brokkoli og skjær den i fine buketter. Ha så på smøret og stek dem ferdig i pannen. Deles i to og kuttes i fine strimler. Stekt løk, skrell gulrøtter, skjær purreløk i tynne skiver og del cherrytomater i fire Å filetere fisk, trinn.

seier

Her viser Marit deg en fiskerett som garantert vil slå an hos barna.Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk.Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull.

2, soyasaus, bruker å tilsette, slik gjør, løk seth 3 stk løk 2 ss margarin til steking. Smør tilsatt kapers og crash finhakka gressløk gjør seg godt til. Stekt løk, chilli, ingredienser, smak til med salt og pepper.

Bland sammen mel, salt og pepper i en dyp tallerken og vend fiskestykkene i melblandingen.1023 visninger, kopiér følgende kode og lim inn der du vil vise videoen: Lag en herlig og sunn ovnsbakt fiskerett.