flag
ornament-full-title

Hvordan lage stillbilder av film på mobil

ornament-full-title
risting i bildet. Lag gjerne en plakat som sier noe om hva filmen handler om, expanse typisk «Sommerfest hos Familien Flint 2013» og en plakat som forteller at filmen er slutt. Med riktig app er redigering på mobilen effektivt og morsomt. Helst på maks 5-10 sekunder. I første klippet er stabiliseringen skrudd av, mens det er på i det andre: Uten stabilisering. I et hav av apper kan det være vanskelig å finne én som egner seg best. Har du vært på ferie i to uker, lag heller fem filmer på 4 minutter hver enn en lang film på 16 minutter. Les også: 11 skjulte iPhone-triks du neppe vet om * Så vil du få mulighet til å kutte til klippene.

Messengerappene der lag alt du trenger å gjøre er rettsak å trykke på Giphyknappen. Giphy cam, sony Xperia Z1 kanskje den råeste mobilen akkurat nå Her er nye iPhone 5S Test. Slik at kvaliteten blir best mulig.

Det finnes en rekke ulike timelapse-apps både til iPhone og Android, men.En nødvendig forutsetning for å lage en god timelapse- film.Hvor mange bilder du ønsker å ta, og hvor lang film du skal ende opp med.


Foto, last opp videoene hvordan lage stillbilder av film på mobil du ønsker å sette sammen. Så kan du bare dra teksten rundt slik du ønsker. Sted og hvem som er med i filmen kan du også godt skrive på en avsluttende rulletekst. Hvert klipp man vil importere krever 45 klikkoperasjoner og da sier det stopp av seg selv etter noen få klipp. Niklas Plikk, disse appene ble også vurdert Splice Effektiv app. Her er det også mulig å velge hastighet på hvert enkelt bilde. Har du filmet litt systematisk se tipsene under til venstre kan du i løpet av svært kort tid sette sammen filmsnuttene og bildene dine til en film på noen få minutter som er morsom å se på og som blir et hyggelig minne. Du har ingen mulighet for å legge til ekstra lydspor og du får heller ikke redigert lyden på selve filmklippene du importerer.

På denne tiden i fjor var Giphy blant de første.Du kan lage dem selv, selv om det er lettvint å finne en ferdig laget.gif, finnes det også en rekke apper og tjenester som lar deg lage egne GIF-filer; for eksempel der du tar utgangspunkt i en video.