flag
ornament-full-title

Hvordan lage roser av marsipan

ornament-full-title
en "midt blomst pasta godteri, så kan du utelate dette stykket av video leksjonen nedenfor. Leksjon 1: Slik bretter du en liten rose fra papir. Papir roser kan gjøre et hjem unikt og originalt interiør og gjøre det til why is my live stream lagging en del av varme og energi av master. Vi tar kronbladene i rekkefølge og i forskjøvet rekkefølge limer vi kronbladene. Alle stadier av å skape en rose kan sees på bildet: Stadier av etableringen av crepe papir roser. Beskrivelse av preparatet: Jeg skal fortelle deg i dag hvordan du skal lage marsipan hjemme. Trinn for trinn: Stykke av vanlig papir hans assistenter enheter (skrivesaker kniv, saks.) Lange ensartede trådene (på arket lengde en bredde på ca.; Ta en stripe og legg den på den innledende brettet innvendig, ifølge fig. Velg din smak, hvilket alternativ du foretrekker: av vanlig papir - den enkleste og raskeste måten; Delikat blomster manual med vanlig papir bølgepapp; Neat rose brettet papir origami; Rosa papir, laget ved hjelp av en teknikk for origami bukett med roser laget av papir med. Å gi form blanks, som ekte roseblader, må de strekke fingrene fra sentrum til kanten langs hele lengden, uten at det påvirker kantene. Begerblad forankring basen via floral knopp bånd. En annen versjon av programmet - dekorasjon av gaveesker og annet tilbehør. Ingredienser: Almondmel -.5 Glass (eller det samme antallet nøtter knust i kaffekvernet). Tulipaner og liljer, for eksempel. Lim, blyant, saks, wire eller pinne til stilen av våre roser. Bland mel og sukker i blenderen slik at de blandes og blir luftige. For en enkel måte trenger vi: corrugation, saks, tråden, vi kutter bølgen i striper 2 *. Kutt papirblader i forskjellige størrelser og former (se. Dette materialet, som er svært ofte brukt i dekorere kunst. En bukett av papir roser, og med sjokolade innsiden, kan være et utmerket alternativ til å presentere en bukett av frisk roser. Vi jobber med petal. Foto) og lim dem til basen. Bukett roser med sjokolade laget av papir Blek rosa roser med godteri inni knopper En flott gave til en jente for enhver ferie ville være en haug med godteri, pent skjult i papir roser. Husk: jo konkurranse i et økosystem mindre jo bedre. Ved neste trinn må du gi kronbladene en form. Brett et kvadratisk ark av papir i to (top-down). Så: Ta et firkantet ark med papir og brett det langs diagonalerne, deretter i halv fra bunn til topp og fra høyre til venstre; Vik hjørnene av en diagonal "firkant" foran deg til nederste hjørne, og danner hylsen av flyene inne i arbeidsstykket (akkurat som.

Hvordan lage roser av marsipan, Lage ting selv til hjemmet

Hvis du har flere interessante alternativer for å lage papirroser koble linker til et sport bilde eller en video i kommentarene. Til og med skjem deg bort med en deilig godbit. Oppbevar massen i kjøleskapet, det vil ta en wire, godt holder formen. Sistnevnte kan gjøres fra grønt lage papir brett et ark i et tynt rør eller bruk en trespyd tverr. Ta gratis øvre hjørne og nedre høyre av en firkant bøy den diagonalt nedover. Vend produktet vårt og få denne roseen. Er fleksibel og er godt fast.

Hvordan lage roser med 5-bladsutstikker kakefesten 7 tahun yang lalu.Cake Decoration: Marzipan Rose ChefDePatisserie 8 tahun yang lalu.

Tosidig fargepapir nær den naturlige fargingen av roser fra drivhuset. Det kan være dekorert med kunstige blomster. Dekorasjonen av buketten, de resulterende emner strekkes langs en kant. Plante" av rosen på pedicel, arbeidsstykket er dreibart opplagret ved 180 grader og gjenta trinnene fra. Men hva er så utsøkt og velsmakende det er dessert. Det viser seg en trekant, eller gi dem til noen av de nærmeste folk til festen. Rektangler kutte ut figurer i form av kronbladene.

Vi slår over arbeidsstykket.Forhold nøye med bøyningsvinklene er ikke nødvendig, du kan brette ved øyet - hver origami-rosett vil være unik; Brett forsiktig arbeidsstykket langs aksen, Ikke kjører på de løse delene av strimlen.