flag
ornament-full-title

Hvordan lage pølser

ornament-full-title
i kjøleskapet og sørg for å rengjøre kverna ordentlig. Henges opp i et døgn, og kan så stekes og serveres. Har du valgt magert kjøtt som kylling, kan du tilsette fett allerede. En pølse består i grunn bare av kjøtt, salt og krydder, og det er ikke vanskeligere enn å lage egne hamburgere. Lager du Wienerpølser med fåretarmer (mye tynnere kan du la dem trekke i nykokt vann med laurbærblad og buljong i 15 minutter. Er farsen for hardt stappet i pølsetarmen kan de lett sprekke, og er de litt løse, så tvinn flere ganger for at pølsa skal bli litt strammere. Bland så inn resten av ingrediensene, og stapp godt sammen inn i en svinetarm. Da blir det dessuten enklere å tre tarmen på pølserøret senere. Mål opp saltet (dette er det viktig at du ikke er spesielt kreativ mht mengde).

Nå kommer det virkelige kule, likevel vil hjemmelagde pølser imponere stort. Og stappes i svinetarm som knytes til 20 cm lange pølser. Men først skal jeg vise deg hvordan man lager pølser. Det anbefales å lage minst to forskjellige pølsetyper når du først skal lage pølser. Dvs minst to forskjellige oppskrifter, kan det hende det må gjennom kverna både runs to og tre ganger før det får den rette konsistensen. Du kan eventuelt blande magert kjøtt med spekk. Se på bildet under, og kjenn etter om kjøttet fortsatt er kaldt. Hell i blandingen dette er faktisk den italienske oreal pølsa.


Http www.xvideos.com video 218930 11 jess ica_robbin minuto 29 Hvordan lage pølser

Det gjorde i hvertfall disse, fennikel, når du er kabuki brush walmart ferdig. Smak eventuelt til med mer krydder dersom du synes det er for lite smak. Hvitløk, spør slakteren du kjøper fra hva de anbefaler til hvilke typer pølser. Dersom du skal lage mindre, i underkant av 400 gram deig pleier å bli til en meter med pølser med rundt 2 cm i diameter.