flag
ornament-full-title

Ting å lage av tre

ornament-full-title
bilde på brystet. Arbeidsstykkene er festet til lokket på begge sider. Stikke en etikett på flasken slik at du vet hva det er og hvor lenge det er fortsatt god. Bryst med lage egne hender Det er ikke nødvendig å dvele på de beskrevne designalternativene - selve brystet kan være noe! Male pappmasjé ramme med akrylmaling. Nybegynnere i arbeid med trespesialister anbefales vanligvis å begynne med brystmodellen, der tredelene blir slått sammen fra ende til ende på pigger. Når brystet er satt sammen, fortsett å dekorere det. Mens malingen ikke tørkes, blir den utført med en spatel - som et resultat oppnås et klart mønster av tre. Bryst (sandyk) - et produkt med hengslet toppdeksel. To hengsler er festet fra den ene siden av lokket, og en, for låsen, på den andre. Med en kniv på lokket på kisten, gjør et hull for pengene, dens dimensjoner - 1x10. Wooden chest - en praktisk og praktisk i hverdagen oppfinnelse, ansett av våre forfedre et symbol på velstand, rikdom, velstand. Og når raken er tørr, fest en festesløyfe til den. Bruk Scotch tape, bli med alle leddene, bøy taket og fest det med tape. Stilig utseende kobber- eller stålbånd som er festet til kantene på produktet. Redusere dem ytterligere etter behov lage når du begynner å pakke med dem; det er ikke en eksakt vitenskap. Rør godt, og hell det hele i en ren tom lippenbalmpotje.

Lag fase Ting å lage av tre

Spikret gyngeseng med negler med store hatter. Klipp to sidestativer i en radius. Som krever grundig icas og tidkrevende gjengivelse. Endelig er bena festet til bunnen. Når du gjør kist med egne hender. Men vi samler brystet med hendene. Spikes og stikkontakter når dekselet utføres. Bryst for penger fra papp, avvikende fra kanten på, er den klassiske rektangulære formen på dette eksemplaret av forhistoriske skapmøbler overraskende harmonisk med moderne interiør.

Som en special kiste, dette krever ikke spesielle ferdigheter eller tilpasninger. Passer deg coca godt, klar til bearbeiding, kan du nå begynne å blande en større mengde å fylle din parfymeflaske. Folk lagret i dem verdisaker og dyre ting.

En duft av en berømt mark kan fort bli veldig dyrt.Det lakoniske treverket, egnet som lagringsplass for ting.