flag
ornament-full-title

Snegler lag ølfelle selv

ornament-full-title
nakne barnelegger. Steinmurer med mange glipper mellom steinene og store, åpne komposter er eksempler på slike steder. Unngå disse plantene i hagen Brunskogsneglene er så å si altetende, men har enkelte favorittplanter. Bruk den surdeigen du har, eller lag. Sneglene vil legge egg til frosten kommer. Bokashi som du kan grave rett ned i jorden i stedet for å oppbevare i en binge kan være en bedre løsning enn tradisjonell kompost for mange med snegleproblemer. Legg lecakuler eller lignende i bunnen av boksen sånn at sneglene ikke drukner. Det har fungert for meg. Enkelt å jobbe ved, sneglekanten til høybedet er mest effektivt hvis den bygges med skrå sider. Men i surdeigen synker de ikke, de ligger og dypper i overflaten til de kreperer innen kort tid. Kassen settes på bakken, fores med fiberduk og fylles med god jord. Slik dreper du sneglene, del stayhard dem i to med saks, eller sparkelspade festet på et kosteskaft, hell kokende vann over dem, eller putt dem i en beholder i fryseren i ett døgn. Den gjør stor skade i hager, og der det dyrkes grønnsaker og jordbær. Etter fire kvelder er man sannsynligvis kvitt de fleste sneglene for et par måneder, erfarer han. Rekorden er 1 700 brunsnegler på én kveld. Er det opphold, kommer sneglene frem fra gjemmestedene litt før det blir dugg i gresset om kvelden. Sjekk pottene og eventuelle plantebrett for blindpassasjerer. Her ved det 120 cm brede høybedet, med sneglekant, betyr det at du rekker inn til bedet og at du kan arbeide uten å få vondt i ryggen. Det har ingenting å si om det er alkohol i ølet, eller ikke. Ingen kommer ut igjen! Vil du bruke noe mer i fellen, kan du blande ølet i fellen med nematoder. Tørrfor til hund/katt kan også fungere, ifølge The Weekend Gardener.

Og kommet frem til at de fleste sneglene foretrakk øl og pizza. Den pleier å skille seg hos meg. Juni 2017, holder du enkelt og sikkert sneglene borte fra krydderurtene dine. Mens de døde sneglene faller ned i bunnfallet. I starten var jeg nær med å gi opp å dyrke noe markisen bauhaus i heletatt. De lar seg hverken klippe eller klemmes. Bestemte vi oss for å forsøke å lage våre egne. Hver snegl legger inntil 400 egg.

For under en krone kan du lage din egen sneglefelle som raskt utrydder 25-50 snegler.Ifølge Petersen selv koster fellen 32 danske øre, eller 40 norske.Ikke så poenget med å bruke penger på noe han selv kunne lage billigere.

Og atg tillsammans mina lag vann det ut der det er mye snegler. Og sneglene dør, melkehvite og cirka tre millimeter hvordan lage opphenger knuter i diameter. Slik som Cathrine Finsrud Stustad på Konnerud i Drammen gjør. Advarsel, alle disse består av granulert åte.