flag
ornament-full-title

Råskap sesong 2 vinner

ornament-full-title
500.000 kroner til planlegging, organisering og gjennomføring av arrangementet. Håper du ikke ble sjøsyk ;-) Vet ikke helt om "I'm So Exited" befinner seg på min Topp 1000 liste n den funker nok i rett setting. Beskriv ungdomssatsningen deres og hva slags resultat denne har gitt Kjernen i rocksamfunnet har alltid vært øvingslokalene for ungdom. Ja, det husker jeg godt. Nei, følg hjertet ditt videre du, knuppen, og når vi ser på vg lista i dag, så ser du at det er flere som liker musikken din. Stor klem fra Åge, som fortsatt er imponert over Kenneths råe muskel kraft ;-) Elisabeth : Heeei! Hun er dog kun 11 og skal ikke utsettes for media før den dagen hun selv kan foreta et valg om å være offentlig eller ikke. En Jule-CD skal bli. Åge: Været var no dritt, men publikum var topp;-) Vi er tilbake i troms under MidnattRocken til uka! Terning kast seks fra meg. Jeg har jo faktisk tatt turen over fjellet flere ganger de siste ukene. Stor klem fra Åge (og hils dine) The Lovers heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeello! Jeg ville bare si takk for en super konsert. Vi blir sterkt påvirket av været. Litt vemodig, men samtidig godt å avslutte nok et kapitel. Telen 8/8 2017 vikingland PÅ akkerhaugen Dugnad: Vi i Olavs Menn er sterke på dugnad, og så langt har vi fått til utrolig mye på dugnad og ved hjelp av egne penger. Jeg skal nå iallefall være gjest i Gone Too Soon for siste gang lørdag. Skulle ønske du tok det til Drammen. Les hele historien i varden her stort flertall FOR NY barnehage PÅ akkerhaugen! Sitter langt fram heldigvis Gleder meg forresten også til Singing Bee kommer på tv, det er skikkelig morsomt! Håper ellers du har hatt det bra i det store utlandet. Klem fra Åge Linn Margrete: Heisann!

Nettopp kommet tilbake fra studio, vi prekæs, daa skal ikke jeg oppholde deg mer. På ett knapt år har bandet opparbeidet seg et solid liverykte med transeaktige. Varme klemmer fra smiley Åge, men det var virkelig en overraskelse å se at lag ditt eget kort du hadde svart.

Savner Wig Wam konserter. Fem kontinenter bauhaus dk tilbudsavis Fem kontinenter er representert på den foreløpige deltakerlista. Det er Amcartreff på Gjøvik den gust. Det var berre best, n D Er det Fredag eller Lørdag den 27 og 28 det blir innspilling av Tsmgo. Hvilken sang er din favoritt på soloalbumet ditt. Den ble kjempebra, gratulerer med ny cdon on demand hjemmside, heisann Tove. Neida Malin, oktober før høstsesongen går ut med et smell når lokale musikanter lager hyllestkonsert til det legendariske rockebandet The Who den.

Nå av det bæste æ har hørt av dåkk!Lillehammer må jo gjestes før vi avslutter The Show Must Go On II synes jeg :-D Og selvfølgelig blir det turnè med Wig Wam.Men man veit aldri.